Boobs i did it again

img_3695-3

Het nieuw jaar is (alweer) twee dagen “oud” en niemand weet nog wat dit jaar gaat brengen. Ik vind het altijd een spannend gevoel. Niet weten wat er nog komen gaat. Tot en met de jaarwisseling van 2014/2015 (het lijkt al weer eeuwen geleden) hadden mijn man en ik altijd een belofte voor elkaar, voor het nieuwe jaar. De laatste jaren stond deze eigenlijk altijd ,voor ons beide, in het vervullen van onze kinderwens. Nu Jasmijntje zelf heeft kunnen genieten van het vuurwerk moesten wij “opzoek” naar een nieuwe belofte. Voor het eerst in jaren wisten we niet goed wat we naar elkaar uit moesten spreken. We kwamen tot de mooie conclusie dat wij alles hebben wat ons hartje begeert. Maar om de traditie niet te breken heb ik toch iets gevonden. En hoewel ik er nu nog eens goed over na denk, heb ik er op oudejaarsavond misschien niet zo heel goed over nagedacht :-(.  Ik heb namelijk de belofte uit gesproken zorgvuldiger met geld om te gaan. Ik zie het nu al mis gaan en hoor je lachen 🙂 maar ik was echt voornemens om het echt te proberen.
Want hoewel ik verplicht twee weken bedrust had, betekent het niet dat er geen geld uitgegeven kon worden :-). Want ookal kwam de Appie onze wekelijkse boodschappen brengen, er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om  het geld uit mijn portomonee te laten rollen. Zo liet ik mijn zusje nog wat kleinigheidjes kopen voor met kerst (lees veel doosjes bon bons welke niet allemaal de eindbestemming hebben gehaald), is de wehkamp aan de deur geweest en heb ik toen ik voor het eerst de deur uit mocht meteen twee paar schoenen voor mijn dochter gekocht. Je ziet het al, mijn nieuwjaarsbelofte heeft nog wat toewijding nodig :-).

Nu ik weer uit bed mocht, heb ik ook meteen controle gehad in het ziekenhuis. De plastisch chirurg is erg tevreden en mijn lichaam heelt goed (mede door veel rust na de , het niet roken en sporten voorafgaand aan de operatie). De operatie is echt 200% meegevallen en ik zou het dan ook aan iedereen aanraden die er last van heeft. Ik voel mij dus goed genoeg om vanaf 2 januari weer te starten met een fris lijf. De eerste koppen detox thee heb ik op en de gezonde lunch is achter de kiezen. Ik heb samen met mijn nieuwe lijf zin in 2017!

Maar je kan dan nog zoveel zin hebben in 2017, het nakomen van mijn belofte wordt nog een dingetje. Ik voorzie namelijk allemaal problemen. Zo pas ik door operatie mijn bh’s niet meer en kan ik eindelijk wat mooi’s kopen voor een “normale” prijs, heb ik op drie februari een bruiloft en gaan de laatste kilo’s eraf waardoor er van mijn gaderobe ook niet veel overblijft. Ik zie maar een oplossing: shop till i drop! Bij nader inzien weet ik het zeker, ik heb echt niet goed nagedacht over mijn nieuwjaarsbelofte! Over mijn nieuwjaarsbelofte voor 2018 hoef ik in iedergeval niet meer na te denken :-).

Kim ~ niet nadenkend