Dertig graden en de eerste trui gekocht

collage-zeeman

De titel van mijn post zegt het al een beetje. Het is vandaag warm, heel erg warm en toch heb ik het eerste item voor de zorgvuldig aan te leggen wintercollectie van mijn dochter gekocht. En ik ben er heel blij mee :-).

De thermometer van de auto tikt net de 33 graden aan als ik mij bedenk dat ik zojuist de eerste trui voor het aankomende herfstseizoen heb aangeschaft. Dat ik die trui heb gekocht is niet zo raar, maar ik merk de teleurstelling dat ik hem nog niet meteen bij mijn dochter kan aantrekken. Of zou het tóch geen kindermishandeling zijn om hem aan te doen. Als ik naar haar kijk, zittend in enkel een romper op het gras, bedenk ik mij dat het niet zo verstandig is. Maar stiekem kan ik de gedachte om haar in de nieuwe kleren te zien niet van mij af zetten. Stoute mama!

De nieuwe collectie is leuk! De meest leuke items heb ik al in menig (online)winkel voorbij zien komen en ik moet mij dan ook ernstig beheersen om er niet een maandsalaris door heen te jagen (zou mijn man ook niet zo heel leuk vinden geloof ik 😉 ). Hoe wel ik vroeger niet gezien wou worden in een item van de Zeeman, vind ik dat ze nu een hele leuke collectie hebben. Niet voor mij, maar voor mijn dochter.

Jasmijn groeit net zoals elke andere baby als kool (ja ik mag nog 4 dagen baby zeggen en dat doe ik dus volop, daarna moet ik mij toch echt verbinden aan het woord dreumes). Uiteraard heeft zij wat duurdere items in haar kast liggen, kind van haar moeder, maar zeker ook minder kostbare items. Zo hebben ze ontzettend leuke dingen bij de Zeeman. Dus al is het buiten ruim dertig graden, ik kon het niet laten om alvast deze vier items mee te scoren.

Wat wordt ik, en mijn portemonnee en dus mijn echtgenoot, hier blij van. Ik kan niet wachten tot Jasmijn het aan heeft. Jammer dat ik net te laat was voor de Lidl Lupilu collectie, volgende keer beter!

Kim – Zeeman experienced!