Gefeliciteerd! Je hebt gewonnen

jori_blauw_front

Soms wordt je heel blij verrast. Vaak is de verassing het grootst wanneer je er niet veel van verwacht. Ik doe niet vaak mee aan “win acties”. De grootste reden hiervan is dat ik deze vaak zelf verzorg voor diverse media voor mij werk (super leuke baan trouwens ;-)). Dus vaak mag ik niet mee doen of heb ik er gewoon geen zin in. Speurend op de website van mama&family naar leuke artikelen kwam ik op de win pagina. Daar aangekomen lonkte de winactie: “Win fashion voor jou en je kind” ontzettend naar mij. Ik twijfelde nog even of ik mee zou doen. Het werd mij erg makkelijk gemaakt omdat alleen mijn gegevens hoefde in te vullen en aan moest geven wat ik zou willen winnen, easy peasy!

Geen verwachting
Nadat ik alles had ingevuld verdween de winactie naar de achtergrond. Nog wel even speuren op de site van het merk SRDPTY want ik had mij immers opgegeven voor het winnen van een waardebon. Ik kende het merk niet maar ik ben altijd in voor nieuwe merken. Vaak wordt ik daar door verrast en ontdek ik iets nieuws. En wat blijkt, tal van leuke jurkjes en setjes.

#Shoptillidrop
Het gebeurd namelijk vaak dat wanneer ik besluit voor mij zelf te gaan winkelen, het daar niet van komt. Ik stel namelijk altijd een budget vast (puur uit noodzaak geboren, anders is het hek van de dam en weet ik niet van stoppen 🙂 ).  Vaak na een rondje over de kinderafdeling , met name bij de ZARA en H&M, is mijn budget al op. Dit zal veel moeders bekent voor komen, hoop ik :-). Dus ik ga vaker met een tas vol kinderkleding naar huis dan dat ik brood koop, ik kan het gewoon niet helpen. Laten wij het erop houden dat Jasmijn hard groeit en daarom al die kleertjes nodig heeft ;-). Mijn man gelooft het gelukkig nog steeds :-).

Jaaaah gewonnen!
Met het kijken naar alle leuke jurkjes en setjes van SRDPTY kwam ik tot de conclusie dat ze geen kinderkleding hadden. Dat is mooi bedacht ik mij, mocht ik winnen, dan moet ik wel iets voor mijzelf kopen. En ja hoor, ik die nooit iets win (ook niet in het casino) ontving een heel leuk gefeliciteerd mailtje. Helemaal blij! Nu kwam nog het moeilijkste, een keus maken welk jurkje het ging worden. Na overleg met mijn moeder, zusje en man was ik eruit. Jurk Jori it is. Met een paar dagen was hij binnen en oh wat is hij fijn! Het was een cadeautje om het uit te pakken en de stof voelt veel rijker dan ik had verwacht. Ik voel een nieuwe verslaving aan komen 🙂 🙂

Prijswinnaars
Hoe wel het winnen van het jurkje niets bijdraagt aan mijn werk weet ik nu wel hoe het voelt om een prijswinnaar te zijn. Des te meer reden voor mij om met nog meer plezier mijn werk uit te voeren 🙂

Kim ~prijswinnaar pur sang