Gouden randje

Een dag met impact. Hoewel 9 januari voor vele een gewone dag is, zal deze voor ons nooit meer het zelfde zijn. En eigenlijk besef ik vandaag pas hoeveel impact deze dag voor mij heeft. Ik denk dat ik het de bijzonderste dag ooit vind en de hele dag is het in mijn gedachte aanwezig.

Een jaar geleden
Je zal nu misschien denken, hoe bijzonder kan een 9 januari zijn maar precies twee jaar geleden was vandaag de dag dat Jasmijn voor ons “geboren” werd.  Het klinkt misschien gek maar ik kan het eigenlijk niet anders omschrijven. En hoewel deze dag vorig jaar natuurlijk ook voorbij is gekomen merk ik dat hij nu mee indruk op mij maakt. Vorig jaar was ik op 9 januari koud 5 dagen aan het werk (na mijn verlof) en zat ik nog vol met allemaal zwangerschapshormonen. Dus ik was allang blij dat ik leefde en ergens bij stil staan was er toen echt niet bij.

Twee jaar geleden
Na een heerlijke ontspannen week in een Duits wellness resort gingen we vol goede moed (Pascal dan, ik had de hoop al een beetje verloren) weer op weg naar Utrecht. We speculeerde nog dat we nu zo ontspannen waren het toch wel moest lukken. En hoe wel er bijna van alles mis dreigde te gaan, werden onze speculaties 2 weken later bevestigd. We zijn vandaag twee jaar verder en loopt er gewoon een echt mensje in ons hart rond. Vaak denk ik bij mijzelf: Dat heb ik gemaakt (met een beetje hulp dan ;-)) en dat is echt te gek.

Vandaag
Vandaag is dus een dag met een mega vette dikke gouden rand! Een dag waar wij elke dag weer dankbaar voor zijn en die wij nooit vanzelfsprekend nemen. Elke glimlach, kus en knuffel van Jasmijn slaan we op in ons hart. Aan ons de mooie taak om haar op te laten groeien en haar tot het mooie mensje te maken, dat zij van nature al is.

Kim ~

 

Foto van fr.fotolia.com