Impulsief servies

done-by-dear

Normaliter ben ik helemaal niet zo van de serviezen en serviesgoedjes zoals ik het noem. Maar op de verjaardag van mijn dochter kregen wij voor haar het servies van Done by Deer. Ik kan hier alleen maar over zeggen: Wat is het gaaf! Ik vind heel veel serviezen voor kleintjes leuk. Zo hebben wij al een silver Nijntje bestek voor als zij wat groter is. Ook had ik al een aantal leuke bakjes gehad maar een compleet zetje zat er nog niet tussen. En omdat ik nogal van het matchen ben, valt dit helemaal in mijn straatje!

En wat blijkt ze hebben nog meer fantastische items in hun collectie. En niet alleen voor serviezen, maar ook voor de kinderkamer en speelgoed!

Maar weer even terug naar mij

Ik ben dus niet zo van de grotemensen serviezen, maar nu kwam ik toch iets tegen wat ik té leuk vind. Het is van Dutch Rose. Een merk dat ik nog niet eerder gezien had. Veel serviezen zijn vaak zoetig, iets wat ik probeer niet te zijn ;-). Maar wat blijkt, Dutch Rose is niet zoetig maar lekker stoer. De speelse prints maken het echt heel tof om met elkaar te mixen en dat terwijl ik niets zwart-wit in huis heb (mmmh ik voel weer een “dat moet ik meer hebben” momentje aankomen :-)). Maar  het fijne van zwart-wit is dat het overal bij past :-). Toen ik Dutch Rose opzocht om te kijken waar het merk voor stond, kwam ik in de eerste regel het woord impulsief tegen. Dus toen wist ik het zeker. Dit merk is mij op het lijf geschreven :-).

dutch-rose

Favoriet

Mijn favoriet is de coffee to go beker.  Want coffee to go is altijd een goed idee. Jammer is vaak dat je, jouw heerlijke gezette kopje koffie mee moet nemen in een melamine of metalen beker. Maar met deze toffe beker hoeft dit dus niet want, hij is gewoon van porselein! Uiteraard wel met een siliconen deksel. Hoe fijn!

Het houdt bij de coffee to go beker niet op

Naast deze geweldige beker. hebben ze nog veel meer hele fijne spulletjes zoals deze geweldige lepeltjes. Hoe leuk zijn deze voor bij een kop thee en een heerlijke stuk Cheesecake.

Kim ~ serviesbeest