All you eat is meat, maar dan niet

Hebben jullie al gemerkt dat ik best gek ben op rijmwoorden? Ik moet dan toch weer heel hard lachen om de door mij zelf bedachte titel, al vinden jullie hem misschien erg flauw. Weet je wat zeker niet flauw is, het eten bij The Seafood Bar.

Runner-up droombaan
Ik heb nog wel eens de mazzel dat ik vanwege mijn werk op hele fijne plekjes kan eten. Nu ben ik geen culinair recensent ,al is dit wel echt mijn droombaan, maar werk ik bij de runner-up van mijn droombanen lijstje:-).  Je bent nu vast benieuwd naar wat ik doe, maar dat is nu net waar deze blog niet over gaat. Want je verwacht het niet van iemand die altijd met “lijnen” bezig is, deze blog gaat (hoe kan het ook anders) over eten.

Seafoodbar

Bijeenkomstigheid
Zo moest ik voor een bijeenkomst (wat een zaai woord is dat eigenlijk ook) naar Amsterdam. Natuurlijk voel ik mij daar als een vis in het water (alvast een woordgrapje vooruit :-)) want Amsterdam blijft voelen als thuiskomen. De bijeenkomst (heb je dat saaie woord weer) was gelukkig alles behalve saai en omdat een mens toch moet eten, besloten wij dit ook in Amsterdam te doen. Een leuke plek om ,in Amsterdam, te eten is zo gevonden of misschien ook wel niet, want hoe moet je kiezen uit al die fijne plekken. Na wat heen en weer geslack (vak jargon :-)) kwamen wij tot de conclusie dat wij vaak blijven ste(a)ken bij Sushi (erg lekker natuurlijk) of iets waarbij het draait om lekker vlees. Dus besloten wij MOMO, The Roastroom & Orbit links te laten liggen en te gaan voor The Seafood Bar. Zo konden wij niet in de verleiding worden gebracht en hadden wij de keus uit vis en vis alleen. And it was really seafood heaven.

Wat hebben wij heerlijk gegeten en gezeten. De twee plateau’s zijn weer leeg richting de keuken vertrokken. De sfeer die in de Seafood Bar hangt is heel relaxed want het publiek is heel divers. Van zakenmannen tot toeristen iedereen die trek heeft in een lekker visje zie je daar genieten.

Dus mocht je in de buurt zijn en niet weten waar je zou moeten eten (rijmt weer lekker ;-)) pak dan deze blog er nog eens bij.

Kim ~ Vis, wijn en rijm liefhebber 🙂

Menu Seafoodbar