Salade met een bite (Koolhydraatarm)

Een salade, gaat bij mij altijd al snel vervelen. Daarom ben ik altijd opzoek hoe ik net een beetje meer bite kan toevoegen. De oplossing lag er voor de hand, maar gaf mijn salade net dat beetje extra. En dat met maar 7,5kha, dat is toch smullen.

Recept:

  • 100 gram salademix (0,8kha)
  • 75 gram mozzarella balletjes (0,75kha) (nu in de bonus ;-))
  • 50 gram coburgerham (0,5kha)
  • 15 gram gezouten notenmix (2,5 kha)
  • 15 ml (1 eetlepel) Remia Balsamico (2,7kha)

Je gooit gewoon alles lekker door elkaar op een mooi bord. De notenmix, sla ik in een theedoek, klein zodat het een soort crumble wordt. De Balsamico dressing is sterk van smaak, je hebt dus niet heel veel nodig. Uiteraard kan je ook met deze salade lekker variëren door er zelf ingrediënten aan toe te voegen.

Meer zin in een frisse salade? Kijk dan eens bij mijn andere recepten.

Laat het smaken…..

Lieve groet, Kim