Onee, daar gaan we weer

Onee, daar gaan we weer, heeft dit keer geen betrekking om mijn HEBBEN gedrag maar op het “nieuws” dat ik net zie dat er een Oh oh cherso 2.0. op de televisie komt. Het kan niet waar zijn, is het eerste wat ik gil! De titel van het programma geeft eigenlijk goed weer wat ik er van denk, namelijk: Oh Oh daar gaan we weer. Bij het kijken van het promofilmpje, want ja zo nieuwsgierig ben ik dan wel weer, krijg ik flashback na flashback.

In gedachten word ik zes jaar terug in de tijd geslingerd. Vrijdag is het namelijk op de kop af 6 jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden. Ik was toen nog net geen 24 (ja, ik verraad hier mijn bijna leeftijd mee maar dat is het punt nu niet :-)) en ondanks dat ik totaal niet het leven leed van de deelnemers, keek ik het programma wel. Want ja toen ik 18 was, ben ik ook naar Chersonissos (Cherso) op vakantie geweest en heb daar uiteraard de tijd van mijn leven gehad. Dat durf ik best toe te geven :-). Dus naast leedvermaak was ik ook benieuwd of er iets verandert was op het eiland. Bij het kijken van het programma kwam ik tot de teleurstellende conclusie dat alles precies hetzelfde was. Zelfs het gelijksoortige “foute bartender” typ was er gewoon aanwezig. Gelukkig kan ik mijzelf in de spiegel aankijken en zeggen dat ik nooit het gedrag van de Oh Oh Cherso leden heb vertoond (mijn ouders zullen vast trots zijn :-)).

Kijkend naar het promofilmpje kom ik er achter dat de namen van de deelnemers anders zijn, maar het type deelnemer exact het zelfde is. Het echte grote verschil zit hem in de plaatst van de opnames. Het is ditmaal de eer om Mallorca even goed in de kijker te spelen. Of de ruim 876.000 Mallorquinen (laatste telling 2012) hier blij mee zijn, valt nog te bezien.

Ik geef stiekem toe, dat ik toch een aflevering mee pak in november. Puur uit nieuwsgierigheid natuurlijk.

Kim