Clichés

Soms ben ik een beetje hardleers en denk ik ook nog dat ik alles zo ontzettend anders doe dan anderen. Niets is minder waar. Elke keer wanneer ik denk lekker tegen de stroming in te gaan, blijk ik toch exact hetzelfde te doen als anderen. Vooral wanneer het om Jasmijn gaat gebeurd mij dit nogal vaak. Wij besloten twee weken geleden dat wij even een weekje met het gezin nodig hadden. Omdat wij nogal impulslievelingen zijn, is een vakantie dan ook zo geboekt. We vertrokken met een week.

Bestemming bekend
Tijdens het uitzoeken van een leuke bestemming bleek al gauw dat een vakantiehuisje op een vakantiepark met een peuter van 1.5 jaar oud, toch wel het makkelijkste was.  Zo heb je bij slecht weer toch de mogelijkheid om iets te ondernemen en loop je niet door de regen een stadje te bezoeken met een huilend kind (want die blijken vaak toch iets minder opgewassen tegen slecht weer). Dus met een vakantie park in ons achterhoofd zijn wij aan de zoektocht begonnen.  Wat mij direct opviel is dat je dan toch bij de Centerparken van deze wereld uit komt. En als je dan goed zoekt, zijn er toch maar drie aanbieders.  Na wat vergelijk heen en weer (lees: meest luxueuze huisje zien te vinden) was de keus gemaakt; Sunparks de Haan in België (gewoon onderdeel van de Center Parcs formule trouwens).

Cliché
De week in België was heerlijk. Het weer werkte heel goed mee en we hebben dan ook alle dagen op het strand gezeten. Het huisje was schoon en leek wel als nieuw. Zelf de spullen voor Jasmijn (bedje en stoel) kwamen zo uit de verpakking. Ik vind het dan toch wel erg fijn als de spullen van goede kwaliteit zijn en daar was Sunparks het gelukkig met mij eens. Een bedje van Nuna waar Jasmijn heerlijk in heeft geslapen en een kinderstoel waaruit ze niet kon ontsnappen (hiep hoi).  En daarmee kom ik meteen bij de clichés. Want naast een heerlijk huisje bleek er op het park ook nog een indoor-speelparadijs te zijn welke vergelijkbaar is met Ballorig en Chimpie Champ. Jasmijn heeft naar hartenlust gespeeld en dan geldt toch echt: Als zij geniet, genieten wij ook (Cliché Alert!). Als ik haar dan met haar voetjes in het zand zie staan en hoor schaterlachen van plezier, dan is mijn vakantie compleet!

Kim ~ Cliché addict 😉