Moeders voor Moeders

Hoogbezoek bij ons thuis, want Moeders voor Moeders komt. Voor ons is het nooit een vraag geweest of we hier aan mee zouden doen. Want zonder Moeders voor Moeders zouden wij nooit ouders zijn geworden. Bij Jasmijn heb ik ook mee gedaan en ook bij deze tweede zwangerschap doe ik weer fanatiek mee (de eerste fles is wanneer ik dit schrijf al gevuld). Toen Moeders voor Moeders voor de deur stond was er meteen herkenning. Tiny (zoals ik haar nu maar even noem) wist nog wie we waren en vond het leuk weer bij ons te zijn.

Mag ik mee doen?
Ze zag de foto’s van Jasmijn aan de muur (zijn niet te missen ;-)) en vroeg meteen of ze nog wakker was. Helaas moest ik haar teleurstellen want Jasmijn was lekker bij opa en oma. Even wat kletsen en dan meteen door met het invullen van de vragenlijst. Gelukkig kon ik alles met nee invullen en was ik een “fit” voor MvM. De blauwe flessen werden meteen neer gezet. Eerst nog wel even een zwangerschapstest om te kijken of ik al genoeg HCG in mijn lijf heb (ik had de test niet hoeven doen want volgens mijn man ben ik een draak 🙂 :-)).  Ook deze test sloeg flink uit. Waarom nog een keer in test hoor ik je denken? De test van MvM is nauwkeuriger en meet een hoeveelheid HCG welke hoger ligt dan de huis tuin en keukentesten van de bekende drogisterijen. En zo ben je er zeker van dat je andere met jouw HCG kan helpen.

IMG_6970

Horror scenario’s in mijn hoofd
Ik zou ik niet zijn, als ik die middag op kantoor niet opeens een spookbeeld kreeg van een negatieve Moeders voor Moeders test. Ik zag het al helemaal gebeuren dat Tiny er was en dat de test van Moeders voor Moeders gewoon maar één streep weer gaf. Dat kan mijn hoofd niet aan. Want dat zou 1. een hele grote teleurstelling zijn en 2. een hele ongemakkelijke situatie.  Om mijzelf rust te geven was er maar één oplossing. Na het werk nog even langs het Kruidvat voor een 2 voor €5,- test. Hoewel er in mijn hoofd allemaal horror scenario’s afspeelden, sloeg de test binnen 20 seconden keihard uit. Bij Pascal zag ik meteen paniek in zijn ogen want die dacht meteen weer dat het er twee waren :-).  Voor nu ga ik gewoon uit van één broertje of zusje.

Cadeautjes zijn altijd leuk!
Naast dat ik vind dat iedereen mee zou moeten doen metMoeders voor Moeders omdat je zoveel vrouwen helpt. En geloof mij, die zijn je eeuwig dankbaar, want dat ben ik namelijk ook. Want niemand snapt hoe moeilijk het is, als je lijf je in de steeklaat en er daarmee je kinderwens niet in vervulling gaat. Krijg je ook nog eens een uber zachte badcape voor je kleintje. En dat is gewoon een hele leuke bijkomstigheid. Dus mocht je al mee doen, dan namens alle vrouwen die jouw HCG hormoon gebruiken; Dankjewel! Ontzettend vanuit het diepst van mijn hart, dankjewel! Ik blijf de flessen vullen en hoop hiermee een aantal wensen in vervulling te laten gaan!

Kim – Vaker dankbaar dan zij eigenlijk beseft.