Flapuitisme 2.0, Leer ik het ooit?

Onee, ik doe het weer, en weer, en weer. In mijn vorige blog heb ik het over mijn flapuit gedrag gehad. En alleen ik weet mijn flapuitisme binnen drie dagen naar een heel ander niveau te tillen. Ik denk zelfs dat er voor mijn flapuit gedrag een hele nieuwe dimensie is aangemaakt.

Ik heb een hele toffe baan. Onderdeel daarvan is nieuwe merken en producten spotten. Iets wat ik heel leuk vind, maar ook waar ik heel hebberig van word.

Voor mijIMG_1311n werk ging ik met heel veel zin naar de Show-UP 2016.  Een ontzettend toffe beurs met veel nieuwe maar ook gevestigde merken. Ook om inspiratie op te doen een goede plek!

Het bezoeken van deze beurs, heeft voor mijn werk veel voordelen. Helaas is er daarnaast ook één heel groot nadeel. Ik word er namelijk heel hebberig van. Bij alles wat ik zie en leuk vind, denk ik: DAT MOET IK HEBBEN. Gevolg is dat ik in mijn flapuitisme niet onder controle. Ik stuur van elk item een foto’s naar mijn echtgenoot. Bij elke foto type ik een gelijkwaardige zin van; dit is leuk, moeten we hebben, leuk voor onze dochter, leuk voor de gang, slaapkamer etc. Geen plek in huis wordt onberoerd gelaten.

Wanneer ik deze foto’s gestuurd heb, komt er al snel een zweem van respijt naar boven. Ik zie mijn man namelijk zuchten en nee-schuddend elke foto openen. Wanneer ik dan ook na een enerverende dag op de beurs thuiskom, zit mijn husband al op mij te wachten. Hoofdschuddend vraagt hij wat hij met alle foto’s en informatie moet. Ik voel dat hij mij duidelijk wil maken dat hij in het vervolg niet zo zit te wachten op alles waarvan ik denk: DAT MOET IK HEBBEN. Simpelweg omdat als hij toe zou geven aan mijn gedrag, we failliet zouden gaan en geen ruimte in huis meer over zouden zou om een stap te zetten.

Na zijn aanblik, gaat er in mijn hoofd een lampje branden. Ik weet opeens wat ik, heel, dringend nodig heb. Een app, die wanneer ik een foto naar mijn man wil versturen vraagt: “Weet u zeker dat u dit bericht wil verzenden?”

Kim

p.s. Omdat ik simpelweg niet overal een foto van heb kunnen maken, vier items van Show-UP die ik jullie niet wilde onthouden.

Show-UP