Musthave Etos Hand Cream

Etos Hand Creme
Elder Flower & Raspberry Hand Cream

Voorheen kwam ik bij Etos voor alles wat met mama&kind te maken heeft. En nu ik zie dat Etos, Woezel & Pip luiers (Briljante zet moet ik zeggen) heeft uitgebracht zal dat nog steeds één van mijn focus punten in de winkel zijn.  Want ik weet zeker dat ik mijn bijna dreumes heel blij maak met Woezel & Pip luiers.

Maar onlangs heb ik Etos herontdekt. Want tja, blijkt er opeens veel meer te bestaan bij Etos dan luiers, billendoekjes, billenzalfjes, flesjes en speentjes. Ineens gingen mijn oogkleppen af en ontdekte ik een hele nieuwe wereld. En nu die oogkleppen af zijn ben ik natuurlijk niet meer te stoppen. Overal zijn ik nieuwe producten die ik moet proberen, van de Tony & Guy haarproducten tot aan de nieuwe Etos Brushes. Ik zie mij man al weer schrikkerig naar onze bankrekening kijken :-). Maar binnen dit alles heb ik één favoriet:

Elder Flower & Raspberry
Wat kan ik hiervan genieten. Als ik de badkamer in kom spuit ik even met een beetje Body Splash. Niet zozeer op mijn lijf (want dan is het flesje wel erg snel leeg ;-)) maar gewoon in de lucht. Puur en alleen voor de heerlijke geur. Het maakt meteen alsof je een Spa binnen stapt. Naast de Body Splash zijn er van deze lijn nog meer lekker spulletjes: Shower Oil, Shower Scrub, Scented Sticks, Hand Cream (favo), Hand Scrub, Shower Gel, Shower Foam (Mega favo), Lip Balm en Body Soufflé. Items waarvan ik vind dat je ze allemaal moet uitproberen.

Voor onder de douche is de Shower Foam echt geweldig. Veel rijker dan een “gewone” douchegel. In mijn tas vind je altijd de Hand Cream. Naast de heerlijke fris zoete geur, is de cream niet te vet, het geen hem super fijn maakt. Naast alle “broodnodige” zaken ziet de Botanical Boost lijn er ook nog eens heel leuk uit. Iets wat niet geheel onbelangrijk is :-).

Kim