Dé vijf redenen waarom je als moeder een dagje wellness moet boeken!

collage-veluwse-bron

Ik had het grote geluk dat ik vlak voor mijn verjaardag, van een vriendin, een bon ontving voor een dagje wellness. Iets wat ik veel te weinig doe maar waar ik ontzettend van kan genieten. Ik ben haar dus ontzettend dankbaar :-). Vooral ook omdat ik zo alle verjaardagswensen kon ontlopen voor mijn, ik durf het bijna niet te zeggen, dertigste verjaardag. In alle haast denk ik te weinig aan ontspannen en dat terwijl ik graag een bezoek breng aan de sauna. Vooral de zoutwaterbaden zijn mijn favoriet. Als ik daar éénmaal in lig ben ik er niet uit te slaan. Ontspannen tot the max! Dus daarom mijn beste vijf redenen om als moeder nu direct een dagje wellness voor jezelf te boeken. Ja echt nu! of heb je eerst mijn redenen nodig om jezelf te overtuigen ;-). Ik ben bij de VeluwseBron geweest en kan niet wachten om weer te gaan.

Geen telefoons:
Er mogen geen telefoon mee het resort in. Dat wil zeggen, je moet hem in je kluisje laten. En dat kan soms echt een bevrijding zijn. Ik ben ook iemand die altijd van alles op de hoogte wil zijn. Iets wat , in mijn geval, mijn Iphone heel makkelijk maakt. Ik sta altijd met iedereen in verbinding. Dat kan in het resort niet. Het voelt de eerste dertig minuten even gek maar daarna is het heerlijk!

Geen kinderen:
Er mogen geen baby’s mee naar binnen, er geldt namelijk een minimum leeftijd van 12 jaar. En hoeveel ik van mijn dochter houdt, soms is het heerlijk om even niet op te letten. Gewoon weer even een dagje alleen maar met je zelf bezig zijn. Je kan uren liggen in de ligweide zonder na te denken. Even niet te hoeven op letten of Jasmijn een steentje, grasspriet of iets anders in haar mond stopt of te dicht bij het water komt. Gewoon even niets, dus tijd om eindelijk dat boek te lezen. Heerlijk dus 🙂

Kletsen:
Je kunt uren kletsen als je dit wilt zonder gestoord te worden. Je wordt in de zomerperiode hooguit gestoord door een uiterst vriendelijke mevrouw die je een drankje komt brengen. Ik ben met mijn echtgenoot naar de sauna geweest. We konden heerlijk bijkletsen. Wij zeggen altijd dat we elkaar wel zien, maar haast niet “echt” spreken. Dat is namelijk onvermijdelijk met een half thuiswerkende workaholic. Hij is misschien wel thuis  maar altijd opgesloten in zijn “kantoor”. Ik kan niet wachten om binnenkort met een vriendin te gaan en dan weer uren te kletsen.

Eten:
Zoals je misschien gelezen hebt, ik ben gek op eten. En eten is er bij VeluwseBron genoeg en lekker. Hoewel de kaart er goed uit ziet met heerlijke broodjes, salades en warme gerechten hebben wij gekozen om voor het buffet te kiezen. Echt een aanrader!

Vakantie:
Het is maar één dag, middag of avond maar het voelt aan als een minivakantie. Jeeh!

Nog meer motivatie nodig om een dagjewellness te boeken, nee toch?

Kim – super ontspannen 😉