Must try, snelle pasta a la Kim

Lekker eten hoeft niet altijd een ingewikkeld recept te zijn, soms kan een gerecht zo simpel zijn dat de juiste smaken naar boven komen. Vaak gebeurd dit juist wanneer je de eenvoud opzoekt, als de basis maar goed is. Omdat mijn wereld vaak draait om eten, zal ik ook lekkere gerechten incl. recept met jullie delen. We starten met een heerlijke pasta a la Kim.

Benodigdheden:

  • Verse Tagliatelle
  • Kastanjechampignons
  • Courgette
  • Ui
  • Peper
  • Zout
  • Olijfolie
  • Biefstuk
  • Bakboter
  • Grana Padano

Bereiding:

Maak de Kastanjechampignons schoon en snij deze in plakjes. Snij de Ui en Courgette in stukje. Verhit boter in een koekenpan en laat de boter bruin worden. Doe de Kastanjechampignons, Courgette en Ui in de pan en voeg er naar smaak Peper aan toe. Bak alles beetgaar. Bestrooi de Biefstuk met Peper en Zout naar smaak. Bak de biefstuk zoals gewenst. Kook tegelijkertijd de verse Tagliatelle in 3-4 minuten gaar. Wanneer gaar, giet de Tagliatelle af en bestrooi met olijfolie. Doe de Tagliatelle op een bord en bestrooi deze met de mix van Kastanjechampignons, Courgette en Ui. Snij de Biefstuk in plakjes en leg deze er bovenop. Bestrooi alles met Grana Padano naar smaak.

Geniet, en laat het u smaken!