He or She what will it be

Controle hebben, of ik het geval van een zwangerschap, vooral geen controle hebben. Het lijkt een rode draad te worden door mijn blogs. En omdat ik dus graag de controle heb, wil ik natuurlijk dolgraag weten of de baby een jongen of meisje is. Ik heb over de uitkomst dan wel geen controle, maar het geeft toch een klein beetje houvast.

Ik weet het zeker!
Ook deze baby is weer een meisje, ik dacht het echt heel zeker te weten. De echo voor de geslachtsbepaling kwam steeds dichter bij. Alles in mijn lijf schreeuwde; dit is een meisje. Ik had de zelfde kwaaltjes als bij Jasmijn, voelde mij grotendeels het zelfde en bovenal, ik wist het gewoon. Mijn instinct zei, mijn Man heeft straks drie vrouwen in huis (ik had op voorhand al medelijden met hem ;-)). Dus toen ik voor mijn dochter, een heel leuk jurkje kocht en ik zag dat ze deze ook in hele kleine maatjes hadden. Was het mijn hart dat zei, koop gewoon, je weet het zeker, het is toch een meisje. Gelukkig luister ik ook een enkele keer (vaak niet als het om kopen gaat ;-)) naar mijn verstand. Die raadde aan toch nog even te wachten, just to be sure.

Zou ik gelijk hebben?
De dag van de echo was ik dood nerveus. Niet om de echo, maar meer of mij man wel op tijd zou zijn. Hij heeft nogal een handje in te laten komen, sorry lief maar het is echt waar. Zeker als het om op tijd van zijn werk vertrekken gaat. Maar ik had heel stellig met mijzelf afgesproken, dat als hij er niet was. Ik de echo alleen zou doen. Maar gelukkig één minuut voor de afspraak, kwam hij dan toch aangereden. Wat was het weer heerlijk om zo’n klein babytje (want ja met 15 weken lijkt het al echt op een mensje) te zien bewegen. De echoscopiste was al heel snel heel duidelijk. Deze kleine man liet graag zien wat hij in huis had. Nu al trots op zijn geslachtsdeel schudde hij er druk mee heen en weer. Ik was zo verbaasd dat ik spontaan een gil gaf. De mensen op de gang zouden wel gedacht hebben, die is niet goed :-).

its a boy

It’s a boy!
Oh jongens, wat leuk. We hebben straks een koningskoppel, van iedereen een exemplaar, dan weet ik het zeker Wij zijn compleet. Is wat ik meteen dacht. De tweede gedachten was iets materialistischer ;-). Whoehoe, niet recyclen maar voor deze knul alles (bijna alles dan) nieuw kopen! Je begrijpt het, mijn Mac stond ’s avonds overuren te draaien om een thema voor zijn kamertje te bedenken. Wat het geworden is, lees je snel!

Lieve groet, Kim