Tijd voor een kado aan mijzelf

En zo was het twee weken geleden alweer mijn verjaardag. Ik ben gek op verjaardagen (dat las je al in eerdere blogs), van een ander, maar zeker ook die van mijzelf. Maar met die verjaardag in het vooruitzicht, krijg je ook weer de bekende “wat wil je voor je verjaardag” vraag. En steeds vaker weet ik het antwoord daar niet op. Want een aantal dingen die ik echt nog wil, zijn niet te betalen, of op korte termijn niet te realiseren. Dus besloot ik het dit jaar anders te doen. Ik gaf mijzelf een kado en zij tegen Pascal dat ik geen kado wilde.

Hij weet gelukkig beter
Gelukkig, kent Pascal mij al een tijd, en had hij toch een tof kado. Want ook al riep ik dat ik geen kado wilde, ik zou toch teleurgesteld zijn, als hij er niets aan gedaan had. Het kado aan mijzelf, daar had ik al een tijd mijn oog op. En ik vind ook echt dat ik dat verdien. Dus naast het heerlijke uitslapen op mijn verjaardag (sowieso een goed kado voor elke moeder :-)). wilde ik graag twee  armbanden, met daarin de namen van Jasmijn en Cas gegraveerd. Via mijn werk, wist ik dat Kaya Sieraden dit soort armbanden o.a. in het assortiment had. Dus ik was wild enthousiast toen ik twee exemplaren mocht ontvangen. Het beste kado voor aan mijzelf.

De armbanden
Ik koos voor de Bangle armbanden. Hoewel ik Rosé ook een mooie kleur vind (ze zijn er in drie kleuren), koos ik voor de geel gouden en zilveren kleur. Deze passen namelijk perfect bij mijn horloge. Naast de namen is er aan de binnenkant ook de geboortedatum gegraveerd. Niet dat ik dat ooit vergeet, maar om de armbanden nog meer persoonlijke lading te geven.

Draag jij ook een persoonlijk aandenken van je kind(eren) bij je? Ik ben heel benieuwd. Bij mij is de armband al een groot succes, want ik kreeg er meerdere complimenten over. En die complimenten, maken een verjaardag nog mooier, dan dat hij al is.

Lieve groet, Kim