Moe is het codewoord

Ik geniet deze zwangerschap nog meer dan tijdens de zwangerschap van Jasmijn. Grof weg omdat de zenuwen en de angst het toen voornamelijk overnamen. Moe zijn was echt de rode draad door deze zwangerschap. Helaas wakkerde deze vermoeidheid andere “kwaaltjes” aan. Zo werd ik er extreem misselijk van en redde ik het op veel dagen niet om vanuit mijn werk zonder spugen naar huis te rijden.

Ojee ik houd het niet vol!
Al snel kwam de conclusie dat ik misschien een stapje terug moest doen. Man, man, man wat vond ik dat moeilijk. Want een stapje terug doen, dat zit helemaal niet in mij. Ik wilde juist altijd overal bij zijn en aan mee doen. Gelukkig kon ik er op mijn werk heel goed over praten (ik heb volgens mij vast al eens eerder gezegd dat ik de tofste baan ooit heb) en ben ik minder gaan werken. Toen richting het einde bleek dat de uurtje minder niet meer voldoende waren, kon ik zonder moeite halve dagen werken. Wat een verademing was dat. Want los van mijn eigen vermoeidheid, wilde ik ook een leuke moeder zijn voor Jasmijn, en het liefst ook nog een leuke vrouw voor mijn man. Dat laatste lukte helaas niet altijd….sorry Pas voor al mijn buien :-)!

IMG_8522 IMG_8529

11 jarig jubileum
En hoewel ik soms dagen liever in bed bleef liggen, wilde ik niet ons 11 jarig jubileum voorbij laten gaan. Op tien december is het onze feestdag (naast onze trouwdag natuurlijk) en gaan we er altijd samen op uit. Het is altijd even een zoektocht, niet omdat er niets leuks is, maar omdat ik nooit een keus kan maken. Na lang wikken en wegen, zijn we voor een heerlijke dag aan het strand gegaan.  Want ik had ergens de romantische ilusie dat we een lange strandwandeling konden maken (grapjas die ik ben). We hebben heerlijk overnacht in Hotel van Oranje. Het ideale van dit hotel, is dat het vijf restaurants heeft (wat betekent dat ik niet het hotel uit hoef te waggelen :-)) en ook beschikt over een zwembad en een vrij uitgebreid (voor hotels) wellness gedeelte. Zo kon Pascal lekker genieten van de sauna en schudde ik de baby door elkaar in het bubbelbad :-). Ik heb geprobeerd om op de lekkere lounge bedden nog een boek te lezen, maar je raad het al…..ik sliep meteen.

Lieve groet, Kim