It’s not my party and i cry if i want to!

Wat geef je een man, die alles al heeft? Want zeg nou zelf, hij is getrouwd met mij en dat is elke dag weer een heel mooi kado en hij heeft de allerliefste dochter ever! Het allermooiste cadeau sinds 18 september 2015. Dus wat geef ik voor zijn verjaardag?

Happy birthday to you
Zelf ben ik gek op het vieren van verjaardagen en dan het liefst die van mijzelf. Want hoewel ik vind dat elke dag om mij zou moeten draaien (grapje) is dat natuurlijk niet zo (het blijft toch jammer ;-)). Dus op mijn verjaardag draait het echt even om mij, en als dat blijkt niet zo te zijn dan zorgen wij daar zelf wel voor :-). Dus ook de verjaardag van mijn man laat ik niet stilletjes voorbij gaan. Maar daarmee heb ik ook een probleem op mijn eigen hals gehaald. Want wat geef je een man die al zo’n leuke vrouw heeft, een hele lieve dochter, een fantastische baan, een leuk huis etc. Qua materiële zaken heeft hij dus niets meer te wensen over. Uiteraard heeft mijn hubby net zo’n dure smaak als ik , al zegt hij zelf van niet, en reikt mijn cadeau budget niet tot de aanschaf van een nieuwe Tag Heuer(ik zei toch dure smaak:-)).  Dus op zoek naar een ander soort cadeau.

Canvassen tot je een ons weegt
Rond kijkend door ons huis valt mijn oog op de mooie canvasdoeken die wij in de woonkamer hebben hangen. Jasmijn is hier pontificaal op afgebeeld met een leeftijd van drie maanden. Hoe mooi ze ook zijn, inmiddels is zij natuurlijk flink veranderd, de doeken (60 x 60) zijn wat achterhaald. Al tijden zeggen wij tegen elkaar dat wij wat meer foto’s in huis moeten plaatsen. Want als je de foto’s op de w.c. van 9 jaar geleden niet mee rekent, zijn de twee canvasdoeken van Jasmijn de enige.  Meteen is mijn idee voor een cadeau geboren. Ik kom ik terecht op Fotocadeau.nl.  Hoewel ze hele toffe dingen hebben zoals een foto op kunststof (laatst gezien bij vrienden als collage en ziet er echt heel tof uit!) kies ik toch voor canvas. Dit omdat het mij té gek lijkt om een hele muur met canvassen te maken.

Canvas 2Canvas 1Onbetaalbaar cadeau

Hoewel ik nooit echt heel handig ben met foto dingetjes weet ik toch mooie foto’s te maken van Jasmijn en blijkt het bestellen ook nog eens super easy. Een foto van papa samen met dochterlief kan niet ontbreken en zo bestel ik vier canvassen van 30×20 (2 staand en 2 liggend) voor net €50,- (#nietduur). Hoewel ik altijd huiverig ben voor het resultaat, ik ben namelijk nogal goed in het opbouwen van hele hoge verwachtingen, is het precies zoals ik verwachte. Hoewel het geen cadeau voor mij is, ben ik blij dat ik hiervoor gegaan ben. Mijn man is ontroerd door zijn cadeau en dat is niet in geld uit te drukken.

Kim ~ CanvasQueen